MEET IN - Movo-poëtische en muzikale ontmoeting - door Qua Vadis Euritmie.

“Verwondering is het verlangen naar kennis”, zei Thomas van Aquino een kleine acht eeuwen geleden.

Elk nieuw weten begint volgens hem met verwondering, met open staan: Een dynamische toestand, die ons met iets onbekends, iets nieuws verbindt en ons tegelijk opheft tot inzicht, tot begrijpen.

Quo Vadis Euritmie Impresariaat Nederland nodigt u uit voor een bijzonder event. We scheppen in twee uur tijd een nieuwe vorm van ontmoeting tussen mensen rondom KUNST. Het gaat hierbij om euritmie, spraak en muziek. Dit ingebed in een publieksgesprek. Vier kunstenaars doen mee: Lisa Dunker werkt met euritmie en ruimte, Mar-Lin Schut is ‘Spraakmakend’, Ephraïm van IJzerlooij en Imke Jelle van Dam vormen een duo met cello en piano. Ernst Reepmaker modereert. Ernst bouwt samen met enkele medewerkers in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland een nieuw impresariaat op voor podiumkunst met euritmie.

Kan PODIUMKUNST, in dit geval euritmie, muziek en spraak, een middel zijn om vanuit de verwondering tot diepe kennis van mens en wereld te komen? Dit is wat wij met de MEET IN’s beogen. Tegelijk willen wij met het publiek van gedachten wisselen over hoe de organisatie van het Quo Vadis Euritmie Impresariaat in Nederland zou kunnen worden opgebouwd.

De eerste 4 data en locaties zijn

Zaterdag 24 November 2018, om 20.00 uur in Theater De Egeling, Egelinglaan 2b in Zeist,
Donderdag 29 November 2018, om 20.00 uur in het Annatheater, Floreffestraat 21a in Helmond,
Vrijdag 30 November 2018, om 20.00 uur in het Elisabeth Vreedehuis, Riouwstraat 1 in Den Haag,
Zondag 2 December 2018, om 16.00 uur op Landgoed Ulvenhart, Heistraat 16 - 18 Ulvenhout.