Volledig vernieuwde cursusopzet - VVE certificering (11-12-2017)

Geschikt voor losse pm’ers en kleine organisaties
Start zaterdag 16 december 2017 (later instromen in overleg).
 
BVS-schooladvies biedt vanaf nu een cursus VVE-certificering voor pm’ers en voor spelbegeleiders aan. Al eerder konden organisaties gecertificeerd worden met een incompany traject. Dat is voor veel kleine organisaties een dure aangelegenheid. Daarom biedt BVS-schooladvies nu een nieuwe opzet aan, waardoor het certificeringstraject in een cursusvorm gegeven kan worden. Deze vernieuwde cursus is dus zeer geschikt voor de kleinere organisaties en de individuele niet gecertificeerde pedagogisch medewerkers. Ook grotere organisaties kunnen zich aanmelden en binnen deze cursus als volledige organisatie gecertificeerd worden.
 
Deze cursus heeft een andere opzet, omdat het coachen on-the-job op een nieuwe manier wordt ingevuld. Daarom bieden we nu twee parallel lopende cursussen aan;

De basiscursus voor de pedagogisch medewerker.
De cursus tot spelbegeleider. De spelbegeleider zal worden opgeleid om het coachen on-the-job op eigen locatie vorm te geven.

De spelbegeleider is al VVE Speelplezier Antroversie gecertificeerd óf neemt parallel aan deze spelbegeleidercursus deel aan de basiscursus voor de pedaggisch medewerker.
 
De eerste cursusdag voor de basiscursus (PM’er) is 16 december 2017. Wanneer blijkt dat deze datum niet gehaald kan worden door omstandigheden, kunt u later bij de volgende lesdag instromen en zorgen we ervoor dat de eerste lesdag alsnog wordt aangeboden op een ander tijdstip.

De eerste datum van de cursus tot spelbegeleider is 12 januari 2018.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joyce van der Meijden: E jivandermeijden@gmail.com of M (06) 40 78 05 78