leerkrachttrajecten

Acadin training

Algemene informatie
BVS is mede-ontwikkelaar van Acadin, de digitale leeromgeving voor po met verrijkingsmateriaal voor talentvolle leerlingen. Acadin werd eerder ontwikkeld door OCW en is inmiddels overgenomen door een consortium van twaalf onderwijsadviesbureaus, waaronder BVS, onder de vlag van EDventure. BVS heeft zich met Acadin verbonden, omdat het een middel is om tegemoet te komen aan de onderwijsbehoefte van talentvolle kinderen

Met ingang van 1 november 2016 is een vernieuwde versie van het platform live gegaan: Acadin 2.0. Met deze verbeterde versie kan nu ook gewerkt worden op mobiele apparaten (tablets, laptops, ook Apple). Daarnaast zijn nieuwe en aangepaste opdrachten aan het platform toegevoegd (ook opdrachten voor de groepen 1 en 2!). Klik voor meer informatie op www.acadin.nl.

Uit het promotieonderzoek van orthopedagoog Joyce Gubbels blijkt dat ook creatief begaafde leerlingen, die vaak niet voor extra verrijking in aanmerking komen, veel baat hebben bij programma’s als Acadin.

Training
Wanneer je wil starten met Acadin, kun je met je team een training volgen. In één bijeenkomst krijg je informatie over de uitgangspunten en doorontwikkeling van Acadin.

Een training duurt 2 tot 2,5 uur.

Gerelateerd aanbod
- Acadin (webbased product)