VO

Lezing - Tijd om te leren - afscheid Paul van Meurs

Onze adviseur Paul van Meurs gaat per 1 september 2020 met pensioen. Wij nemen afscheid van hem op 5 oktober 2020 vanaf 19:30 uur op vrijeschool Tiliander. Paul heeft de afgelopen 20 jaar als adviseur voor BVS-schooladvies gewerkt. Zijn open blik, zijn menskundige visie en zijn kunstenaarsziel zijn van onschatbare waarde geweest voor BVS-schooladvies en bovenal voor alle scholen waarin Paul werkzaam is geweest. Hij wist te inspireren, te enthousiasmeren en het kunstzinnige op bijzondere wijze aan het praktische te verbinden.

Periodelessen ontwerpen (VO)

In vijf bijeenkomsten koppelen we de theorie aan de praktijk. Daarbij leggen we altijd een korte theoretische basis om vervolgens te vertalen naar concreet lesontwerp.

De gemeenschappelijke lesontwerpen bespreken en oefenen we onderling. Deelnemers nemen hun vondsten op met video en presenteren deze tijdens de volgende bijeenkomst. In tweetallen geef je elkaar tussen de bijeenkomsten feedback aan de hand van een persoonlijke leervraag met betrekking tot periodeonderwijs.

Pagina's

Abonneren op RSS - VO